تاریخ : 1394/03/20 14:25
 
پ پ

 

غذای سنتی، جاذبه ای توریستی که باید حفظ و احیا شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی غذاهای سنتی را از جاذبه‌های توریستی کشورها برشمرد و بر لزوم حفظ و احیای آنها تاکید کرد.

 

سید محمد حسینی در حاشیه آغاز بکار پنجمین جشنواره آش و غذاهای محلی و بومی اقوام ایرانی که در اراک برگزار شد، تعداد غرفه‌های این نمایشگاه را حدود 35 غرفه عنوان کرد و گفت: حدود 60 نوع غذا در این جشنواره در معرض نمایش گذاشته شده است.

 

وی غذاهای سنتی را از داشته‌های ارزشمند یک منطقه توصیف کرد و افزود: تعداد بسیار زیادی غذای سنتی در کشور طبخ می‌شود که حفظ و احیای آن و رساندن این هنر نیاکانمان به نسل آینده از وظایف ماست و این مهم باید مورد توجه قرار گیرد.

 

حسینی به فرهنگ دیرینه ایرانیان در کمک و یاری رساندن به هم نوع اشاره و بیان کرد: این نمایشگاه با مشارکت موسسه خیریه شجره طوبی برگزار شده و سود حاصل از فروش غذا در جهت کمک به ایتام استفاده خواهد شد.

پنجمین جشنواره آش و غذاهای محلی و بومی اقوام ایرانی تا 22 خردادماه در محل موزه مفاخر اراک دایر است.

این مراسم با حضور معاون عمرانی استاندار،شهردار اراک ومدیر کل امور بانوان وخانواده استانداری ودیگر مسئولین شهر افتتاح شد.

 

معرفی سازمان ارتباط با ماپیوندها English
          ورود به سایت
         نام کاربری:   
         کلمه عبور: